I'm back !!!!!

Haihaihai :D Assalamualaikum . Sihat tak warga twitter ? Ehh , silaaaappp ! Sihat tak warga blog ? Hihi :B I hope korang sihat lahh . Tahu dah rindu Eyka . Fuhhhfuhhhh *TiupHabuk* Dah lama gila dohh tak update . Semenjak berpindah kee Jaya Gading tak silap . Terus jarang online sebab apa ? Sebab selalu keluar dengan Atan :D Siapa Atan ? Ehhh ! Bukan BF baru lahh . HAHA , tetap yang dulu . Iskandar tapi Eyka saja panggil dia Atan :D Nyenyenye~ Panjang intro . Mesti korang malas baca kan ? HAHA
Nie gambar terbaru . Baru jee tadi snap . Nie masa otw nak pergi tengok cerita apa erkk ? Haaaa ! Cerita Silent Hill . Okayy ! Cerita tuu agak seram lahh . Scary dohh . Banyak terkejut terkejut . Dalam cinema tuu , macam macam Eyka sebut sebab terlampau terkejut . HAHA , okayyy . Lepas dah lama tak online nie banyak pula cerita . Ehh , takpee . Eyka tahu korang rindu Eyka sebab tuu Eyka nak update banyak banyak supaya lepas rindu korangg . Nomnomnom~ 
Haaa ! Nampak gambar atas ? Tuu lahh mama Eyka . Ecehhh~ Mama konon , mak sudoh lerrrrr ! HAHA , perasan jee Eyka niee . Masa nie otw balik Kuantan . Okay , dari Kelantan sampai ke Kuantan sepatutnya adalah dalam 4 or 5 jam . Korang nak tahu Raya Aidiladha harituu berapa jam ? 8 jam okayyy ! Kebas buntut itewww . Hikhik~ Sebab bosan , Eyka pun kacau semua dalam kereta tuu . Paksa mak senyum even masa tuu mak tadek mood sebab mengantuk . HAHA , kesian mak . Takpe , yang penting mak tetap sheksi dalam gambar nie . HAHA ,
Nie lahh kerja Eyka . Sebelah tuu kakak Eyka . Dia gemukk . HAHA , dia pun gigi besi macam Eyka . 
Nampak tak jem tuu ? Nie bukan jem nenas dah . Nie dah jem strawberry niee :D HAHA , kenyang kitorang masa otw tuu sebab asyik makan roti dengan jem jee . Hee~ Merepek kan Eyka nieee . Hahaha :D Masa nie dekat HighWay Pantai Timur . Jem gila babeng korangg . Siap masuk dalam radio THR lagi yang tempat nie jem . Mula mula ada juga bagi cadangan nak suruh AbeJat lalu jalan pantai then bila fikir balik , jalan pantai confirm lagi jem sebab masa otw balik Kelantan pun dekat Jabor memang jem gila bebengg . Then terpaksa lahh lalu jalan yang rosak iaitu jalan Jabor . HAHA , Eyka tak suka lalu jalan nie sebab jalan dia rosak satu lagi kalo malam bahaya dohh . Kankan ? Sebab kat situ banyak tanah runtuh . Isk isk -.- Eyka tak tahu kenapa abah and kakak Eyka suka sangat lalu jalan yang gelap gelita tuu . Errr , *bersambung* HAHA , macam drama melayu . Bila time macam suspen suspen sikit mesti bersambung . Hahaha :D Noob !
K , nama dia Bengga . HAHA , dia kucing hutan campur kucing batu . Sebab tuu dia jalan macam harimau . Takut tengok dia sebab dia garangg gila . Main kejar kejar dengan PokLee (sejenis kucing) . Hihi :B K , saje jee nak tunjukk :P
K , nie gambar raya . Bukan Raya Aidilfitri tetapi Raya Aidiladha :D Tahun nie Eyka pakai jubah . Haa , nampak kann ? Nak jadi muslimah yang better dari sekarang . Insyaallahhh ! Doakan Eyka k semoga dapat berubah menjadi lebih baik . Err , Eyka rasa Eyka dah tak tahu nak type apa . Nyenyenye~ Ehh , follow twitter Eyka k ? Nie link : Eyka Comel :D HAHA , okay lahh .

Babai , assalamualaikumm <3 #BigHug

Bieeeeeee :)

Ehemm Ehemm :) Assalamualaikum WBT . Eyka niee datang nak update blog yang berhabuk niee . HAHA , dah jarang online balik sebab lappy AbeJat rosak adik Eyka buat . Hahaha :D *Padahal diri sendiri yang buat* Lalala~ Lantak lahh . Eyka memang suka buli budak tuu sebab dia degil sangat :3 Now Eyka guna lappy Ajim . K , memang best ada abang yang ramai . Jelly tak ? Mesti jelly kankan ? Harhar

Okayy . Bukan tuu yang Eyka nak cerita . Eyka nak luahkan isi hati Eyka untuk Acai a.k.a Iskandar . K , tak suka sebenarnya panggil dia Acai sebab macam gangster . OMG ! Gengster dalam cerita Bohsia 1 kan nama Shaheizy Sam tuu kan Acai . Macam gangster kankan ? Sebab tuu Eyka tak suka . Biarlahh kawan dia panggil dia Acai asalkan bukan Eyka :)

Errrrr , haaaaacuuuummmmm ! *Srettt hingus* HAHA , Eyka tak tahu kenapa tiba tiba Eyka selsema . Bangun pagi bila entah , tetiba mak tanya "Aikkkk , kenapa srettt srettt" HAHA , Eyka pun baru perasan sebenarnya yang Eyka selsema . Malas nak btao buncit tuu . Nanti dia paksa Eyka makan ubat . Tanakkk Tanakkkkkk ! Hihi :B

Okayyyy ! Ehemm Ehemmm~ Nak start dah niee . Mula mula Eyka nak cakap , Eyka dengan Iskandar dah 4bulan 3minggu . 19 Ogos nie dah 5 bulan :) Cepat jee masa berlalu kan ? Eyka rasa macam baru semalam couple dengan dia . HAHA , okayy jangan buang masa sebab ada penyangak nak guna lappy . Hohh ,

Kepada Iskandar Zulkarnain b. Abd Manap :)

Bieeeeeeeeeee ! Saya nak mintak maaf sebab dah banyak sakitkan hati awak . Selalu buat awak nangis , marah , merajuk , sakit hati , sakit jantung semualahh . Saya buat macam tuu sebab saya nak perhatian tautau . Walaupun awak sekarang mengada , selalu marah saya tapi saya tak kisah . Awak marah sebab awak sayang kankan ? Awak tuu , selalu main hidung saya . Sakit tahu ! Dah janji kankan tanak main tapi kenapa awak main jugaaaaaaaaaaaa ?! Marah nie mara ! HAHA , k tak tak . Tak marah k :) Saya sayang awak Iskandar . Hmm , betul kee tahun depan awak nak pindah JB ? Kenapa awak nak tinggalkan saya ? Siapa nak jaga saya kat sini ? Err , saya tanak awak pergi sana sebab nanti EX awak tuu kacau awak lagi . OMG ! Tak sanggup k tengok awak dengan dia . Tapi kankankan , saya percaya kat awak yang awak takan jilat ludah awak sendiri kankan ? Hmm , tuu jee lahh saya nak cakap . Kbai ! Iloveyouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu <3