hmp ;(

aku tk bole tido malam nie sebab rendu kau .
hokhok~
 tadik buad seni pastho sambung buad agama .
 pastho sampai sekarang tk bole tido .
 adoii~ 
aku nk share something nan korang sebenarnye . 
aku ade minat kat sorang laki nie .
 aku name kan dea F lahh .
 hikk , 
dah lame aku suke dea .
 since darjah enam lagikk .
 hahah ;D
 gedikk*
 aku ingat lagik , mase darjah enam kite naik bas sesame pastho ramai orang ejek kau nan azian .
 aku ingat kau memang suka azian .
 hehh , rupa nya kau pon suka aku .
 tapi nape kau tk sakap ?
 hmp , best jakk .
 kecik kecik dahh pandai bercouple ;p
 mase form 3 . hmp , aku jenjalan then nampak kau baru balik jogging rase nye .
 kau naik basikal .
 aku ingat lagikk .
aku tahan kau then bergurau nan kau , konon konon nk numb kau .
 kau pon bagi , tapi ada sorang pengkhianat nie copy numb si F nie .
 bapak sakit hati aku .
 hohh , pada malam itu , aku pon meset nan kau . 
kau sakap kau tadek gf .
 alangkah gembiranya aku , tapi kau sakap ada jugak berita buruk yg kau nk btao .
 kau sakap si pengkhianat tho mintak couple nan kau .
 hancuss hati aku .
 hmp ;( kau pon terima lahh kan .
 dah orang ajak couple , mesti lahh terima kan ? 
hohh , mase kau couple nan dea tho , aku nan kau dah tk berapa rapat .
 hmp , buadpe nk gegedik nan pakwe orang ?
 tk malu keh ?
 fuckk*
 pada suatu malam tho , aku tido umah asyira sebab mak asyira tadek 
umah si pengkhianat tho dekat jakk nan uma asyira .
 si pengkhianat tho ajak aku teman dea gy makan kat kedai si F nie .
 aku pon follow jakk lahh sebab aku pon lapar ;)
 sampai jakk kat kedai dea , aku terus tadek mood nk makan . 
aku just minum air , tho pon tk habis .
 hmp , balik jakk dari kedai kau , kite pon agak rapat .
 kau mintak couple nan aku padahal kau still ade couple kan ?
 hohh , dasar PLAYER !
 hukk , 
 pastho , kau pon beli numb baru tok aku .
 hehh , aku happy sangat bila kau sakap kau langsung tk suka kat dea tho (pengkhianat) .
 hikk ;))
 kite date kan malam tho .
pastho , pengkhianat tho call kau , tapi kau sakap kau nga study kan ?
 jahat betul kau .
 hahah ;D 
akhirnyaaaaaaa , terkantoi jugakk yg kau couple nan aku .
 hukk , then pempuan tho bengang , dea terajang aku kott .
 hmp ;(
 tapi tadek lahh sakit sangat ;p
 mama aku dah tk bagi aku kawan nan natang tho sebab perangai dea memang macam natang babi pon .
 fuck that bitch !
 damnnn !
 hohh 
, pas aku kene terajang tho , kite bahagia sangat .
 aku sayang kau , kau sayang aku .
 hikk , tempat kite dating kat jogging track kan ?
 ingat tk yg kite kene sound nan pakcik tho sebab kite date mase maghrib ?
 hahahha ;D
 gila lawak time tho ;p
 hahahha ;D
kite hang sesama , best gilaaa dohhh !
 hehh ,
 aku takan lupa kenangan manis kite ;))
 daaaaaannnnnn akhirnya ,
 ada orang sakap kau ada pempuan lain .
 tapi sebenarnya kau tadek pon .
 aku nyesal sebab tk caye kat kau .
 kite break kan ?
 hmp ;(
 aku sedih sangat .
 kau bersumpah kat hasmira yg kau tadek pempuan lain selain aku .
 aku nyesal gilaaa !
 tape lahh , anggap lahh kite tadek jodoh .
 hmp ,
 tapi aku nk kau tahhu yg aku takan pernah lupakan kau dan aku akan sayang kau sampai bila bila ;) 

THE END

No comments: