balas balik jenis perempuan yang lelaki menyampah sekarang , jenis lelaki yang perempuan menyampah? ada aku kesah?

  • perempuan : berambut perang . tak pun rambut kaler merah highlight sikit sikit budget Avril . lelaki : lelaki pun ada rambut perang jugak . merah , biru , kuning , bajet kool dan bajet adam lambert . simpan rambut panjangpanjang pastu buat rebonding . engat kau perempuan ? kaum dah pupus , nak pupuskan lagi plak .


  • perempuan : kau pintal pintal rambut kat public dengan lidah terjelir jelir . kau nak jadi pornstar eh ? lelaki : eh , yang kau tengok perempuan tu buat apa ? biarla dia nak pintal pintal rambut . rambut dia cantik . ngeh ngeh~~.yang kau tu , turun dari motor , ambik gel style rambut depan cermin motor kat public . engat kool ? cermin kat rumah takde ye bang ?


  • perempuan : snap gambar dari atas , buat duck face and kau upload kat Facebook . geli doh tengok . kalau satu album nama kau , dalam tu semua muka itik kau . muka penuh depan kamera . semuat muat frame . ngekk ! lelaki : kau lah ngekk tengok dia . dah satu album penuh , nape kau tekan next next jugak utk tgk dia . sebab kau minat dia kan ? kan ? booo ! lelaki pun ada gak tangkap gambar tak pakai baju konon tunjuk muscle . perempuan menyampah oke ?macam dia sorang je ada badan ketul . belum layak masuk bina badan pun .


  • perempuan : kau rasa comel bila kau type message 'ewww . jum lepak . busyan lorh . umah tadew orang . pakwe gie maen futsal pulark . busyan busyan ! T__T' macam taekk kau tahu tak ? lelaki : yang kau tengok status dia jugak kenapa ? delete la dia ke ape ke ?senang hati kan ? lelaki pun ada , “ermm malash la nak pegi semayang jumaat” cam haram !


  • perempuan : kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member member kau . kau snap gamba sana sini macam tempat tu tak de orang . annoying ! lelaki : kalau kau tak suka , pegi la makan tempat lain . tak pon sebenarnya kau nak join skali kan ? huhu . kau geram tengok awek cantik cantik dalam group tu tapi sorang pun kau tak dapat .  perempuan menyampah tengok lelaki yang suka kritik tapi sebenarnya hati nak sgt berkawan . malu tapi mahu !


  • perempuan : annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex . kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30 ! lelaki : ekh salahkan perempuan sorang pulak , yang balak dia tu kau tak nampak pulak buat apa ? balak dia tu yang terover sebenarnya . pompuan tu tak berani kalau balak dia buat dek . perempuan menyampah dekat lelaki yang suruh gf dia buat perkara tak senonoh kat public .



  • perempuan : macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension , tengah sakit perut , tengah happy . weh ! asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak . syuke syuke ^__^' lelaki : sakit mental betul takleh tgk orang happy . huhu . kang betul betul pompuan tu tulis dia tgh berak memang kau nak tambah satu lagi perkara yang buat lelaki menyampah kan ? perempuan menyampah kat lelaki yang menyebok !


  • perempuan : kau saje ubah ubah relationship status kat facebook . kononnye kau ni macam best kejap single , kejap in relation , kejap open . asal kau tak bubuh 'I am Lesbian' ! hahahah ;D lelaki : cakap je la kau nak in relationship ngan dia tapi tak dapatdapat . sebab kau pun muka pecah . boo ! perempuan menyampah pada lelaki yang penakut !


  • perempuan : nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri . padahal 2 3 plastik je . tu pun nak suruh balak kau . balak kau nyampah oke . bukan suka pun !lelaki : eleh , lelaki pun awal awal relationship semua benda dia nak angkut . beg tanganlah , shopping beg la . kalau boleh pompuan tu skali dia nak angkat . ngokkk ! bila dah setahun dua tahun kapel , mula menyampah dgn gf sendiri . sape suruh kau manjakan dia sangat ? perempuan menyampah kat laki yang awal relationship konon romantic , dah lama sikit , macam taik !


  • perempuan : sikit sikit kau ngadu kat member member kau yang kau ada stalker kat kelas , kat office . konon kau tak tahu nak buat ape . ape doh perangai kau ! lelaki : stalker tu kau lah . dah perempuan tu cantik , kau muka pecah . terima ajelah kenyataan tu . again , perempuan menyampah dengan lelaki yang suka menyebok !


  • perempuan : kau bisik bisik ngan member kau yang duduk semeja . padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang . kenapa ? lelaki : kau nak tahu apa yang dia bisik ?dia cakap kau bajet handsome . perempuan menyampah kat lelaki yang bajet handsome . Style out !


  • perempuan : kau tenung tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka taekk ! lelaki : sebenarnya kau jealous sebab minah tu tak tenung tenung kau . sebab kau tak ada daya tarikan . perempuan menyampah kepada lelaki yang tak ada daya tarikan macam kau . padan muka .


  • perempuan :kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik . tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap . lepas tu tak habis . lepas tu ngadu lapar . g makan kat tempat lain pulak . nak terajang muka kau siot ! lelaki : bukannya kau yang kena bayar . ada duit kau habis ? bengukk . lelaki pun sama .


  • perempuan :kau tak pandai buat tu , buat ni . tanak pegang tu , pegang ni . alasan kau kotor , jijik . habis sapa yang nak buat kan ? lelaki : alah , lelaki pun ada je yang tak pandai pasang lampu , sembelih ayam , sembelih lembu , jadi imam . kadang kadang perempuan lagi pandai .


  • perempuan : pakai tudung , baju kurung , manis . dalam wayang , dalam kereta , huih !!! bukan main sandar sandar , peluk peluk . baik tak payah pakai tu semua . selalu nampak kat highway ! lelaki : again , lelaki tak salah ke ? lelaki pun melayan jugak perempuan tu . perempuan tu dah elok dah pakai baju kurung . tapi disebabkan godaan syaitan (lelaki) sebab tu la dia jadi cam tu .


  • perempuan : kau cerewet . kena buat semua benda macam kau nak . kalau tak sama macam kau nak , kau angin , kau merajuk , kau marah . cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau . muncung je mulut kau ! lelaki : lelaki pun ada cerewet . nak beli baju taknak jenama carefour . paling busuk nak beli kat parkson . padahal style kau beli sama je . seluar jeans kecik kat bawah . macam itik panggang aku tengok .


  • perempuan : kau merajuk ngan mak kau , kau merajuk ngan bapak kau , pakwe pun buat taek ngan kau . kau ngamok , marah , benci and merajuk . last last kau decide kau bunuh diri . terjun dr bumbung Pavi . tapi tak mati pun . silap silap kena buang keluarga . lagi shit hidup kau ! lelaki : lelaki pun ada bunuh diri . tulis surat , bunuh diri kat bangunan KLCC .


  • perempuan : lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat , buat onar . masing masing dressed up fancy nak mampos . skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai ramai . pandangan jijik like 'eww she dont have style . yucks' memang gud gud la kau ! lelaki : lelaki pun lepak dengan sekutu rempit , lelaki takde masa depan kau kat shopping kompleks . usha tgk awek . nampak awek je , “pssp pspp” atau buat bunyi cium . budusss . pastu gelak ramai ramai . perempuan menyampah tau tak ? dah la tak ada masa depan . ada hati nak kacau anak dara orang yang dah masuk universiti . cam haram !


  • perempuan : mekap tebal ala ala mak ayam . atas mata tu dah macam pelangi . tambah plak bulu mata palsu . klip pah klip pah mata tu dah macam berus cat . kelopak mata tak larat nak angkat . cam bangang . satu level ngan bapok belakang lorong haji taib . lelaki :  bapok belakang lorong haji taib tu kaulah . dah tak ada duit nak sara hidup . kau pun satu level la dengan perempuan perempuan tu .


  • perempuan : kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri . kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album . bila ade org puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown . beshe beshe jew' nyampah siot ! lelaki : samelah macam kau . ala tark hensem pun . hensem sikit je . ambik gambar pun angle dari atas . tak lelaki tulen , lelaki gay . sesuai sangat ;) 

**pstttt : ada jugakkperangai aku macam yang kat atas nie . hahahha ;D ngekk ! best gilaaa dohh bila baca nie . erhibur jakk hati aku nie ;p


big credit for : www.facebook.com/leklumedia

                             www.leklumedia.com

No comments: