hua hua~~

ehem ehem , lalala~
assalamualaikum readers ;) aku happy gilaaaa nie .
HAHA , nk tahhu sebab apa ? nk keh tanak ? kalo nk angkat lutut korang !
haksss ;D aku nie happy sebab my dad bagi aku buad braces ! aku dah bincang nan dea tadi time nk gy permatang badak rumah sepupu my mum . heee~

antara dialog kitorang :

mak : abah wehh , atik nie nk gy buad braces .

abah : kat mano ? berapo ya ?

eyka : tinguk atas gigi kot abah . kalo gigi tho tk teruk sangat murah lahh sikit . kawan orang buad bayar ansur ansur kat IM . maybe sampai lahh dalam 3 or 4 riban . hukk , (sambil buad muka sedihh) kalo bayar deposit maybe abah kena bayar RM500 je kot . pastho bulan bulan RM150 dan keatas . boleh lahh abahh !

abah : bayar RM200 boleh ?

eyka : hahahah ;D abah bukak klinik sendiri lahh . tapi kan abah , kalo nk free boleh tapi doktor pelatih lahh pastho kena amik masa yang lama . abah tk takut keh anak abah di apa apakan ? huaaa~

abah : ikot awak lahh .

eyka : yeayyyyyyyyyyyyy ! sayangg abahh ! hikhik~

kihkih~ masa nie aku rasa nk lompat lompat jakk . happy sangat dohh ! kalo korang mesti korang happy kan kan ? lalala~

No comments: