antara lagu lagu dalam hp aku ;D

dimulakan dengan bismillah ;) assalamualaikum readerss . heee~ baik dah aku sekarang . muahaahha ;D sebenarnye aku tk tahhu nk update apa nie . HAHA , kalo korang nk tahhu , dalam hp aku nie banyak lagu jiwanggg ! sebab kalo mama marah aku , mesti aku dengar lagu jiwangg . senang sikit nangis ! muahahahah ;D aku tk suke lagu hindustan + cina + jepun dan lain lain . kikiki~ aku gila suke lagu omputeh + lagu korea + lagu jiwangg (lagu melayu) . hihi ;B oke lahh . tanak sakap banyakk ! korang dengar je lahh lagu lagu kat bawah nie ;) have funn guyssss <3

always be there by maher zain ;)

awan nano by hafiz ;)

 
 baby by justin bieber ;)

 
balasan janji palsumu by leon ;)

beautiful by beast ;)

bonamana by super junior ;)

bottoms up by trey songz ft nicky minaj ;)

dan bila esok by sofaz ;)

do you remember by jay sean ;)

fireflies by owl city ;)

grenade by bruno mars ;)

hambamu by akhil hayy ft mawi ;)

hoot by girls generation ;)

inilah cinta by akim ;)

insyaallah by maher zain ;)

cukup lah kan ? HAHA , semua aku amek yang tk best . yang best aku simpan . muahahahaha ;D

No comments: