Mende ?

Assalamualaikum readerssss :) Nak buat new entry nieee . Lama dah tak update blog kan . Mesti korang semua tak rendu aku kan ? Dah agak dah . Huk , korang memey tak sayangg aku :( Sobb .

Mende ngarut atas nieee ? Hohh , Okayyyy ! Semua tengok tajukk ! Entry nie sebenarnyee tadak kena mengena pon nan tajuk . Hahaha :D Sebab aku tak tahu nak taip apa nieee . Hukk , tapi aku gatai sangat sangat nak menaip ! Layan FB bosangggg ! Bukan ada JEJAKA yang nak ngorat aku pon . Hikhokkkk~

Hari nie tido lewat lagi . Sebab ? ONLINE lahh ! Semalam tido pukul 3pagi . Pastuh kat sekolah tersengguk-2 ! Pastuh kena marah nak CFL . Hukk , pastuh tadi tido kejap sampai pukul 6 . Pukul 6 tuh tengok JK HITS . Hahaha :D Suka hati ahh nak SELOK tengok Korea pon ! Doh dorang semua ENSEM . Kau jealous sebab aku tak cakap kau ENSEM sebab tuh kau cakap aku KOYA kan ? Kahkah~ *sabitt . Err

Malasss . Kbai <3

No comments: