Hari Pertama :3

Woahhhhh ! Assalamualaikum semua readersssss :D Sihat ? Erkkk ? Saya tak sihat lahh kawan . Sakit kaki + tangan . Hmm , tadi EXAM alhamdulillah boleh jawab . Tapi tak tahu lahh result cane kan . Aku just berdoa jee lahh agar aku dapat keputusan yang cemerlang gemilang dan terbilang . HAHA , tadi subjek BM + Pendidikan Seni . Perhhhh ! Perah punya perah punya perah boleh jugakkk aku buat walaupon ayat tunggang langgang . Hahaha :D Ngekk jee !

Hmm , nak ceta sikit nie . Semalam aku hang dengan Amir tau . Then dia mintak couple balik dengan aku . Aku memang dah start sayang dia semula . Okenggggg ! Sumpah aku sayang kau . Kau sweet ! Kau bagi aku GULAGULA KAPAS ! Sukaa gilaa okayyy . Hehh , aku pon terima lahh dia balik . Okayyyy . Memang kitorang couple . 13 November 2011 , sehari sebelum SPM . Memang sentiasa dalam ingatan lahh tarikh nie :D Hmm , tapi kankan , tadi ada krisis ohh dengan dia . Tadi aku rasa tak sedap hati ohh . Aku pon tengok lahh WALL dia . Aku tengok EX dia post 1MONTH WITH Amer ! Okayyyy . Kesokkkk sangat doh hati nie .



Sabar sabar sabar . Aku pon text Amer , then Amer cakap yang dia dah break dengan EX dia . Okayyyy aku percaya . Then dia bagi EMEL + PASS FB kat aku . Memula aku tanak lahh stalk FB dia . Pastuh serious tak sedap hati . Aku pon bukak lahh FB dia . Okayyy ! First sekali aku bukak MASSAGE . Baca lahh semua massage dia dengan EX dia . Pastuh terasa sangat nak bukak WALL EX dia . Okayyyy . Bukak lahhhh ! Jengjengjengggg~ Nampak LINK blog . HAHAHA , baca baca baca dan baca . Okayyyy ! Takyah ceta lagi . Dah sebak nieee . Okayyyy . 


Esok paper BI . Wish me Luck . ILOVEYOU <3<3 Kboiiii

No comments: