Sakit Hati =='

Okayyy ! Sumpah aku sakit hati . Ingat dah berubah . Rupa rupanyee belum . Dulu before SPM bukan main kau mintak maaf kan ? HAHA , nak minta berkat lahh konon ? Pegi mampus ahh . Tak abeh abeh nak kutuk aku pehal ? Tak puas hati FTF lahh . Takyah nak buat status pasal aku bagai . Ingat kan dah taubat . Haihh~ Ohh , baru aku ingat ! Orang macam kau bukan tahu erti taubat kan ? Kahkah~ Aku kan , walaupon aku macam nie , aku dah tak cara hal orang tau . Aku buat hal aku jee sekarang . Ada aku sebut nama kau ? Tadak kan ? Sampai nak stalker blog aku . Haihh~ Kesian dohh aku tengok kau . Dah tadak bahan erkk ? Kalo korang rasa korang tuh perfect sangat , meh lahh tunjuk apa yang membuat kan korang perfect ! Ingat wehh , ALLAH boleh bayar CASH ahh dengan perbuatan korangg . Aku still ingat ALLAH ! ALLAH sentiasa ada dengan aku . Aku takan balas perbuatan korang . Aku tanak ahh sampai mak bapak aku tanggung dosa aku kutuk kutuk kau or pape jee lahh . ==' Nanti bila kau dah besar , kau ada anak , kau akan nyesal wehh ! Aku bukan nak doakan kau tak bahagia tapi aku just nak ingatkan kau . Jangan salahkan sesape kalo anak anak kau jadi macam kau satu hari nanti . INGAT TUH !

#entry nie tadak kena mengena dengan sesape . Aku just nak luahkan apa yang terbuku kat hati aku nie . Mulut manusia tak boleh tutup . Ingatt ! Cari kawan yang bebetul kawan . Bukan kawan makan kawan . TERIMA KASIH :D

No comments: