Edit Blog :D

Heyheyy :D Assalamualaikum . Apa khabar ? Selamat Pagi :D HAHA , excited lebihh aku niee . Ehh , suka hati ahh . Err ,sekarang tepat pukul 6.30 pagi . Okayyy ! Jujur niee . Aku tak tidur dari semalam . Hewhew~ Mata katang takpo kankan ? Hikhik , dah lahh batuk + selsema tak baik lagi . Haihh~ *sambil genyeh mata .

Nak cerita sikit niee ! Minggu depan aku pindah dahh . Pindah kat mana ? Kat Jaya Gadingg . Elehh~ Macam lahh korang tahu kat mana kan . Erkk ? HAHA , yang tahu tuu bagus lahh . Boleh tolong saya angkat barang + kemas barang . Ke guanee ? Hewhew~ Ehh , tapi kankan aku sayang lahh nak tinggal membe membe aku kat Berek niee . Tapi nak buekk cano kankan ? Polis memang selalu kena pindah kankan ? Sobb , apalahh nasib . *sambil lap ayor mata . HAHA , bedooh jee tuu :D

Wehhwehh ! Aku dah pandai sikek edit blog . Sikek jee lahh ! Tak lahh banyak mana . Bolehh lahh . HAHA , dari semalam aku edit blog Meimei + Atehh :D Ateh punyee tak siap lagi . Yang Meimei tuu tak tahu lahh okayy kee takk . Nampak macam buruk jee . Sobb ,  kalo buruk tuu tegur tegur lahh okayy :) Aku still mentah dalam dunia blogger nie :) Trimass




Semua tutorial aku ikut Dak Pija niee . Tutorial dia gilaa senangg . Senang nak ikut . Sebab dia jugaa lahh blog aku better dari sebelum nieee :) Thanksss <3<3<3

4 comments:

shazika said...

suka kaler blog u dear..lembut jer

eyka atieyka said...

Hee~ Thanks :)

Hafizah Zainal Abidin said...

cmne nk wat gmba zayn malik bergerak cam kt blog u tu ?? ajaran i plezz ??
btw..nice blog.. =)

Eyka Atieyka said...

Ohh , sorry sayanggg . Bukan i yang buat semua nieee :') I pon tak tahu macam mana nak buat .