KL :3

Assalamualaikum dan selamat petang semuaaaa ! Sihat takkk ? Lama dah kankan Eyka tak update blog ? Dah nak dekat sebulan dah rasa nyaaa . Hewhew~ Bukan tanak update lahh . Eyka sekarang jarang online guna lappyyy . Selalu guna PC . PC pon buat cendengg , bila buka blog jee dia jadi hangg . Kena restart semulaaa . Sakit hati tak ? Sakit kankan ? Terasa lahh macam nak terajangg jee PC tuu tapi sayangggggggggggggggg tak boleh sebab nanti nak online pakai apa kankan ? Hikhik , nie pon ngejas abang nak online guna lappy kejap sebab abang tengah selok main PS 2 :D HAHA

Okayyy ! Bukan nie yang Eyka nak cerita sebenarnyaaa . HAHA , lari tajuk pulaaa kankan ? Tuu lahh ! Dah selok dapat update . Semua benda nak cerita :D Hahaha , oleh kerana dah lama tak update , Eyka jadi blur kejap sebab dah lama tak menaip panjang panjang macam niee . Hari tuu result Eyka , BM pon Eyka Credit . Hmm , nak nangis pon ada tapi nak buat guane kankan ? Dah memang tuu ketentuan Allah SWT , Eyka kena redha jee lahh dengan result yang Eyka dapat . Alhamdulillah :)


See ! Lari topik lagi . HAHA , okay okayyy . Nie betul betul punyaaaa k :D Hari tuu Eyka dengan kawan kawan Eyka pergi KL tau . Bila erkk ? Kejap kejap ! Errr , 31 March 2012 lahh . Heeee~ Saje buat lupaaa . Iskk , mana boleh lupaa lahh tarikh tuu . Ada kenangan pahit + kenangan manis :) Tapi lebih banyak kenangan manis lahh kankan . Sebab masa away to KL tuu , kitorang accident tautau . Berpusing pusing kereta ! Sumpah kitorang trauma . Dah lahh sebelah tuu gaungg :'( Eyka mati mati ingat kereta dah hancur . Tapi , Alhamdulillah ! Allah masih sayangkan Eykaaa dan kawan kawan Eykaa . Kitorang selamat jugaaa :) Eyka bersyukur sangat sebab Allah still bagi kitorang peluang untuk hidupp . Terima Kasihh Ya Allah <3


Sampai jee KL , kitorang cari Hotel dulu :) Lepas dahh dapat bilik , kitorang mandi + rehat rehat dulu . Kejap jeee sebab tak banyak masa kankan ? Heee~ Selok nak berjalan kankan ? Memang macam tuu :D HAHA , lepastuu kitorang pergi TS . Shopping gilaaaa babenggg punyaa lahh ! Terasa macam tanakkk balikk . Nak stay kat situ sampai bila bila ! HAHA , nak tahu apa yang Eyka beli kat TS ? Eyka beli baju , rantai , purse . Lagi apa erkk ? Japjap nak ingat balikkk ! Err , tuu jee kot . HAHA

Lepastuu , pergi pulaa Pavi . Lepak kejap kat sana . Eyka beli belt :D HAHA , omeyyy sangat belt yang Eyka beli . Nak tengok lettewwww ! HAHA , nanti nanti Eyka upload dekat twitter , korang tengok k ? Siapa yang follow Eyka , boleh lahh tengokk . Yang tak follow tuu , nahh link Eyka Omeyy ! Follow tautau :D Dandah , kesempatan dalam kesempitan ! HAHAHA ,


Esoknyaaa , kitorang pergi KLCC then balikkk :) Alhamdulillah , kitorang selamat sampai Kuantannn . Sampai tuu bukan terus balik rumahh . Kitorang lepak dulu kat TC + pergi rumahh Eyra makan nasi beriani . Nyumnyummmm <3 Okayy lahh sayang sayangg semua . Sampai sini jee lahh Eyka merepek merapan . Nanti Eyka update lagi k . Kbai <3<3 LOL

No comments: