Sad Life :')

Assalamualaikum :') Maafkan lahh lama dah Eyka tak updated blog . Hmm , abah tak bayar BB sebab Eyka nie 24jam ngadap PC . Huaaaa~ Sangat bosan hidup Eyka tanpa BB disisi . Cewahhhhh~ Errr , selamat lahh Eyka ada MyBoo disisi . Hewhew~ Hari hari boleh jumpa dia but now dia dah tadak . Dia dah stay KL . Hmmm , dia kata tanak balik Kuantan dahh . Hmm , k touchingg :( Nak tahu cerita ? Scroll bawahhh !


Hmm , Eyka bukan nak aibkan sesiapa k . Eyka just nak luahkan apa yang terbuku dalam hati Eyka . Orang kata luahkan jee apa yang rasa tak puas hati . Hmmm , now Eyka nak luahkann :'(

1 bulan 27hari usia Eyka dengan dia . Still baru :') Hmmm , kitorang memang okayyy . Tadak masalah ! Setiap hari keluar , setiap hari jumpa , setiap hari keluar makan , setiap hari luangkan masa . Tak boleh tak jumpa . Kalo tak jumpa boleh gilaa . K , sememangnya gilaaa :'D Dapat jumpa 5minit pon jadi asalkan jumpaa . Hmmm , orang cakap "wahh , sweet nyaa korangg" HAHA , sweet sweet kitorang korang tak tahu . Hmmm , kitorang nie kalo boleh setiap hari bergaduhh tapi tak pernah break . Setiap kali nak break dia mesti tanya Eyka , "betul kee nak break" sampai lahh Eyka cakap tanakk .

13 May 2012 :'( Dia kena kerja kat KL sebagai sorang anggota Polis . K , memang berat hati Eyka nak lepaskan dia kerja kat sana . Sehari sebelum dia pergi sana , Eyka luangkan masa sepenuhnya dengan dia . Hmmm , niat hati memang tanak menangis depan dia tapi horlahhhh . Jatuh jugaa airmata niee :') Memang susah kan nak lepaskan orang yang kita sayanggg . Hmmm , malam Sabtu tuu dia ajak Eyka dinner dengan family dia . K , Eyka ikut :') Mak pon tahu yang Eyka dengan dia . Alhamdulillah mak restu hubungan kami . Lepas habis makan dengan family dia , kami keluar balik . Sampai pukul 12 gitu lahhh baru dia hantar Eyka balik rumahh . Hmm , Eyka menangis :( Dia cakap "bby jangan menangis , buruk lahh bby" , Eyka suka dia cakap macam tuu , Eyka gelak then Eyka peluk dia . Dia biarkan jee even dia tengah drive . Sayang betul dia dengan GF dia nie kankan ? Heeeeeee~

Esoknyaaaa , dia kejut Eyka pukul 10 pagi . Sebab dia bertolak pergi KL pukul 12 tengahari :') Dia ajak Eyka pergi breakfast . Then terus ke rumah diaa ! Tunggu dia mandi semua , packing baranggg . Eyka bagi dia bebear pinkk and baju Eyka . Eyka cakap "kalo rindu , bie peluk bebear nie k" . Dia cakap okayyy . Hmmmm , masa dia nak pergi tuu , mami pesan "Eyka jangan sedihh , Iskandar pergi untuk bekerja bukan untuk suka suka . Nanti cuti Iskandar balik boleh lahh jumpa Eyka" Masa tuu memang sebak dah ! Bergenang airmata Eyka nie tapi Eyka tahan tanak menangis depan dia sebab masa tuu dia dah menangis :( Eyka pelukk dia ! Eyka tenangkan diaaa . Hmmm , *lap airmata* sampai kat kereta , dia nak jumpa mak . K , pergi jumpa makk . Dia salam mak , mintak maaf semua . Dalam lif , Eyka salam dia then dia cium dahi Eykaa . Dia cakap "bby jaga diri tahu , b jauh tak boleh nak tengok bby hari hari" Hmmm , nak menangis tapi Eyka tahan lagi . Dia dah otw to KL , Eyka balik then terus text dia . Menangis menangis dan menangis :'(

Malam tuu , Eyka pulaa pergi KL . Pergi amek kakak Eyka dekat MMU CyberJaya :') Memang niat nak juga jumpa dia kat sana . Hmmm , alhamdulillah dengan izin Allah , Eyka dapat juga jumpa dia even sekejap . Hmm , rindu yang amat sangat dengan dia . Lepastuu , otw nak hantar dia tuu Eyka nampak dia menangis dalam kereta . Tapi dia tanak mengaku . Hmmm , sampai kat KLIH dia salam mak and Ajim then terus keluar dari kereta tanpa memandang aku . Hmmm , kenapa ?


B , semenjak akhir akhir nie awak dah banyak berubahh :'( Awak selalu marah marah . Mana Iskandar yang dulu ? Mana Iskandar yang manja ? Mana Iskandar yang senang dibawa berbincang ? Hmmm , saya rindu awak yang duluu . Saya rindu nak dengar awak cakap "Yee sayangg ! Iloveyouu" Rinduuu sangat b :'( Tadi kite gaduh besar kan sampai awak cakap saya kawan awak . Awak tahu tak saya nak awak pujuk saya . K , awak tak suka tengok saya menangis tapi kenapa awak buat saya menangis ? Kenapa awak tanak rendahkan ego awak ? Hmmmm , mana Iskandar yang lama ? Awak cakap awak tanak balik Kuantan dahh ! Sampai hati awak nak tinggal saya sorang sorang kat sini kan . Siapa nak jaga saya kat sini ? Saya nak awakk ! Awak cakap , kalo rindu peluk bajuk awak ! Cium rantai awak ! Hari hari saya buat mende tuu awakk . Hmmm , tapi dia tak sama dengan awak yang betul :'( Rindu saya masih tak terubat ! B , please balikkkk :( Saya rindu awakkkkkkk . Tolong lahhhh b ! Hmmmm , 

*NotaKaki : B , bby harap b berubah menjadi b yang dulu :'( Bby nak peluk b . Bby nak pegang tangan b . Bby nak b kiss dahi bby . Bby nak b lepuk dahi b . Bby nak b belai bby :( Bby nak semuaaa . Bby rindu gilaa kat b . Bby just nak b baca nieee . Nie untuk b sorang jeee . Bby nak b tahu yang bby just ada b sorangggg dan takan ada yang lain selali b . Ingat b apa yang pernah kita lalui . Hmmm

No comments: