Bieeeeeee :)

Ehemm Ehemm :) Assalamualaikum WBT . Eyka niee datang nak update blog yang berhabuk niee . HAHA , dah jarang online balik sebab lappy AbeJat rosak adik Eyka buat . Hahaha :D *Padahal diri sendiri yang buat* Lalala~ Lantak lahh . Eyka memang suka buli budak tuu sebab dia degil sangat :3 Now Eyka guna lappy Ajim . K , memang best ada abang yang ramai . Jelly tak ? Mesti jelly kankan ? Harhar

Okayy . Bukan tuu yang Eyka nak cerita . Eyka nak luahkan isi hati Eyka untuk Acai a.k.a Iskandar . K , tak suka sebenarnya panggil dia Acai sebab macam gangster . OMG ! Gengster dalam cerita Bohsia 1 kan nama Shaheizy Sam tuu kan Acai . Macam gangster kankan ? Sebab tuu Eyka tak suka . Biarlahh kawan dia panggil dia Acai asalkan bukan Eyka :)

Errrrr , haaaaacuuuummmmm ! *Srettt hingus* HAHA , Eyka tak tahu kenapa tiba tiba Eyka selsema . Bangun pagi bila entah , tetiba mak tanya "Aikkkk , kenapa srettt srettt" HAHA , Eyka pun baru perasan sebenarnya yang Eyka selsema . Malas nak btao buncit tuu . Nanti dia paksa Eyka makan ubat . Tanakkk Tanakkkkkk ! Hihi :B

Okayyyy ! Ehemm Ehemmm~ Nak start dah niee . Mula mula Eyka nak cakap , Eyka dengan Iskandar dah 4bulan 3minggu . 19 Ogos nie dah 5 bulan :) Cepat jee masa berlalu kan ? Eyka rasa macam baru semalam couple dengan dia . HAHA , okayy jangan buang masa sebab ada penyangak nak guna lappy . Hohh ,

Kepada Iskandar Zulkarnain b. Abd Manap :)

Bieeeeeeeeeee ! Saya nak mintak maaf sebab dah banyak sakitkan hati awak . Selalu buat awak nangis , marah , merajuk , sakit hati , sakit jantung semualahh . Saya buat macam tuu sebab saya nak perhatian tautau . Walaupun awak sekarang mengada , selalu marah saya tapi saya tak kisah . Awak marah sebab awak sayang kankan ? Awak tuu , selalu main hidung saya . Sakit tahu ! Dah janji kankan tanak main tapi kenapa awak main jugaaaaaaaaaaaa ?! Marah nie mara ! HAHA , k tak tak . Tak marah k :) Saya sayang awak Iskandar . Hmm , betul kee tahun depan awak nak pindah JB ? Kenapa awak nak tinggalkan saya ? Siapa nak jaga saya kat sini ? Err , saya tanak awak pergi sana sebab nanti EX awak tuu kacau awak lagi . OMG ! Tak sanggup k tengok awak dengan dia . Tapi kankankan , saya percaya kat awak yang awak takan jilat ludah awak sendiri kankan ? Hmm , tuu jee lahh saya nak cakap . Kbai ! Iloveyouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu <3

No comments: