I'm back !!!!!

Haihaihai :D Assalamualaikum . Sihat tak warga twitter ? Ehh , silaaaappp ! Sihat tak warga blog ? Hihi :B I hope korang sihat lahh . Tahu dah rindu Eyka . Fuhhhfuhhhh *TiupHabuk* Dah lama gila dohh tak update . Semenjak berpindah kee Jaya Gading tak silap . Terus jarang online sebab apa ? Sebab selalu keluar dengan Atan :D Siapa Atan ? Ehhh ! Bukan BF baru lahh . HAHA , tetap yang dulu . Iskandar tapi Eyka saja panggil dia Atan :D Nyenyenye~ Panjang intro . Mesti korang malas baca kan ? HAHA
Nie gambar terbaru . Baru jee tadi snap . Nie masa otw nak pergi tengok cerita apa erkk ? Haaaa ! Cerita Silent Hill . Okayy ! Cerita tuu agak seram lahh . Scary dohh . Banyak terkejut terkejut . Dalam cinema tuu , macam macam Eyka sebut sebab terlampau terkejut . HAHA , okayyy . Lepas dah lama tak online nie banyak pula cerita . Ehh , takpee . Eyka tahu korang rindu Eyka sebab tuu Eyka nak update banyak banyak supaya lepas rindu korangg . Nomnomnom~ 
Haaa ! Nampak gambar atas ? Tuu lahh mama Eyka . Ecehhh~ Mama konon , mak sudoh lerrrrr ! HAHA , perasan jee Eyka niee . Masa nie otw balik Kuantan . Okay , dari Kelantan sampai ke Kuantan sepatutnya adalah dalam 4 or 5 jam . Korang nak tahu Raya Aidiladha harituu berapa jam ? 8 jam okayyy ! Kebas buntut itewww . Hikhik~ Sebab bosan , Eyka pun kacau semua dalam kereta tuu . Paksa mak senyum even masa tuu mak tadek mood sebab mengantuk . HAHA , kesian mak . Takpe , yang penting mak tetap sheksi dalam gambar nie . HAHA ,
Nie lahh kerja Eyka . Sebelah tuu kakak Eyka . Dia gemukk . HAHA , dia pun gigi besi macam Eyka . 
Nampak tak jem tuu ? Nie bukan jem nenas dah . Nie dah jem strawberry niee :D HAHA , kenyang kitorang masa otw tuu sebab asyik makan roti dengan jem jee . Hee~ Merepek kan Eyka nieee . Hahaha :D Masa nie dekat HighWay Pantai Timur . Jem gila babeng korangg . Siap masuk dalam radio THR lagi yang tempat nie jem . Mula mula ada juga bagi cadangan nak suruh AbeJat lalu jalan pantai then bila fikir balik , jalan pantai confirm lagi jem sebab masa otw balik Kelantan pun dekat Jabor memang jem gila bebengg . Then terpaksa lahh lalu jalan yang rosak iaitu jalan Jabor . HAHA , Eyka tak suka lalu jalan nie sebab jalan dia rosak satu lagi kalo malam bahaya dohh . Kankan ? Sebab kat situ banyak tanah runtuh . Isk isk -.- Eyka tak tahu kenapa abah and kakak Eyka suka sangat lalu jalan yang gelap gelita tuu . Errr , *bersambung* HAHA , macam drama melayu . Bila time macam suspen suspen sikit mesti bersambung . Hahaha :D Noob !
K , nama dia Bengga . HAHA , dia kucing hutan campur kucing batu . Sebab tuu dia jalan macam harimau . Takut tengok dia sebab dia garangg gila . Main kejar kejar dengan PokLee (sejenis kucing) . Hihi :B K , saje jee nak tunjukk :P
K , nie gambar raya . Bukan Raya Aidilfitri tetapi Raya Aidiladha :D Tahun nie Eyka pakai jubah . Haa , nampak kann ? Nak jadi muslimah yang better dari sekarang . Insyaallahhh ! Doakan Eyka k semoga dapat berubah menjadi lebih baik . Err , Eyka rasa Eyka dah tak tahu nak type apa . Nyenyenye~ Ehh , follow twitter Eyka k ? Nie link : Eyka Comel :D HAHA , okay lahh .

Babai , assalamualaikumm <3 #BigHug

No comments: